Geschiedenis van PowerUp Universe

PowerUp Universe is ontstaan vanuit de passie en ambitie om het beste uit mensen te halen. In een tijd waarin alles binnen handbereik lijkt te liggen, en de keuzes eindeloos lijken, kan het moeilijk zijn om je eigen pad te volgen.

De mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn in de laatste jaren flink gegroeid, en wat ons betreft terecht. Het ontwikkelen van jezelf, het durven reflecteren en daadwerkelijk verandering aanbrengen in je leven, behoren tot de grootste uitdagingen in het leven. Allesbehalve makkelijk, maar des te waardevoller. Talloze onderzoeken naar de effectiviteit van methoden gericht op de ontwikkeling van mindset, stressmanagement, mindfulness en meer, tonen aan dat deze daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van het individu.

Geschiedenis PowerUp Universe
Kinderen van 10 tot 12 jaar
Kinderen van 10-12 jaar
Een groeiende markt dus, maar hoewel persoonlijke ontwikkeling al op veel manieren beschikbaar is voor volwassenen, vonden wij het juist belangrijk om een programma voor kinderen te ontwikkelen. Er zijn veel cruciale leeftijden binnen de ontwikkeling van een kind, en de PowerUp Universe programma’s zijn in eerste instantie ontwikkeld voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Vlak voor de start van de puberteit en de transitie naar de middelbare school. Een kwetsbare leeftijd waarin grote veranderingen in het leven van het kind plaatsvinden, en de prestatiedruk wordt opgevoerd.
Transitie naar het middelbaar onderwijs
Daarom willen wij juist in deze leeftijdsfase met PowerUpYou het kind ondersteunen in de ontwikkeling. Inzichten en tools bieden waardoor zij meer leren over zichzelf, wat hen drijft en wat ze kunnen bereiken. We leren ze te durven falen, in een wereld waarin “succes” steeds belangrijker lijkt. We leren ze vrienden te worden met zichzelf, en hun omgeving, en te realiseren dat ze meer kunnen dan ze soms zelf denken.
Transitie naar het middelbaar onderwijs

Het team

<b>Hyun Visser</b>
Hyun VisserCo founder
Hyun heeft een achtergrond als docent op de Hogeschool van Amsterdam en is mede oprichter van de stichting COP Indonesië, die studenten begeleidt bij ontwikkelingswerk in Indonesië. Een fervent sporter, met een liefde voor martial arts, voetbal en andere teamsporten. Hyun gelooft in het bijzonder in de kracht van sport en spel als aanvulling op de theoretische lessen.

Hij beschikt over een Master SEN (Special Education Needs). Daarnaast biedt onder andere ook het vaderschap hem de gelegenheid om steeds weer opnieuw te leren en te ontwikkelen als mens. Ook is Hyun werkzaam als kindercoach op de basisschool en is hij in het bezit van mindfullness en compassiecoach diploma.

<b>Woo Jung Rusthoven</b>
Woo Jung RusthovenCo founder
Woo Jung heeft een achtergrond in datavisualisatie, videografie/ontwerp en crossmediale communicatie en marketing, en is ondernemer in de ruimste zin van het woord. Van concept tot reproduceerbaar idee, ondernemen zit hem in z’n bloed. Vallen (veel vallen!) en opstaan, en doorgaan wanneer het uitdagend wordt. Hij heeft, naast zijn liefde voor krachttraining, passie voor filosofie en mindfulness, en het integreren hiervan binnen het ondernemen en de ontwikkelde producten. Ook is Woo Jung in het bezit van een mindfullness en compassiecoach diploma.

Na een exit uit zijn vorige bedrijf besloten om eindelijk zijn passie achterna te gaan met PowerUp Universe.

<strong>Jaynie Beijer</strong>
Jaynie BeijerCharacter Designer
Jaynie is afgestudeerd als Game Artist en werkt nog elke dag aan het ontwikkelen van haar illustratie skills. Zij heeft onder andere gezorgd voor een handvol illustraties voor het product en gaat over de fijne details van de karakters in het verhaal.
<strong>Antoine van Aalst</strong>
Antoine van AalstOperationeel manager
Antoine zijn liefde voor vormgeven en het vertellen van verhalen is begonnen op de stoel naast zijn moeder achter de computer. Urenlang kijken naar hoe zij folders en flyers ontwierp voor de kerk zijn de basis geweest voor zijn passie: vertellen van verhalen in zijn designs. Bij PowerUp Universe heeft hij de mogelijkheid gekregen om van zijn passie zijn werk te maken: Een uniek verhaal vertellen in vorm, beeld en tekst.
Als Operationeel manager is hij verantwoordelijk voor het behalen van gestelde doelen, maar bovenal om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen.
<b>Jonna Philippa</b>
Jonna PhilippaIllustrator
Samen met Kim is zij de bedenker van de Niko, Rana en Park zoals ze nu bekend zijn. Daarnaast was zij samen met Kim de illustrator van PowerUpYou “De Kanjodol Hero”
<b>Joost Zuidema</b>
Joost ZuidemaIllustrator
<b>Justin van der Lans</b>
Justin van der LansGame developer
<b>Laura Bakker</b>
Laura BakkerIllustrator
<b>Thijs van Slooten</b>
Thijs van SlootenGame developer
Yes
<strong>Emma van Lent</strong>
Emma van LentIllustrator