PowerUpYou™

De kern van de PowerUp Universe producten is het programma PowerUpYou™. Gericht op kinderen van 10 tot 12 jaar, en beschikbaar in particuliere en klassikale vorm, PowerUpYou™ vormt het hart van onze producten.

PowerUpYou™ draait om jou. Het individu staat bij ons voorop. Of we nu klassikaal, of in kleine particuliere groepen samenkomen, de focus ligt op het kind.

PowerUpYou™ is gericht op:

 • Het maximaliseren van de leer efficiëntie.

 • Het verminderen van de stressgevoeligheid.

 • De ontwikkeling van compassie voor zichzelf en anderen.

 • Het vergroten van de weerbaarheid en het zelfvertrouwen.

Dit bereiken we in 3 stappen

 1. Inzicht leidt tot begrip.
 2. Begrip resulteert in overtuiging.
 3. Overtuiging leidt tot verandering.

Over het programma

Het PowerUpYou™ programma duurt 8 weken. De lessen van circa 1 tot 2 uur vinden wekelijks plaats. Wekelijks wordt een nieuw thema behandeld, welke vervlochten worden met voorgaande thema’s.

De lessen

PowerUpYou™ bestaat uit de volgende lessen. De lessen volgen het verhaal in PowerUpStory™ en zijn zo opgebouwd dat alle PowerPillars™ in elke les worden meegenomen.

 • Besef dat je denkt
 • Weet wat je wilt
 • Ken je plaaggeest
 • Emoties jouw superkracht
 • Doe aan falen en opstaan
 • Durf om hulp te vragen
 • Laat los wat niet echt is
 • Blijf een vriend van jezelf

Scholen en particulier

Het PowerUpYou™ programma is beschikbaar voor zowel basisscholen, als particuliere groepen.

Modulair en versneld

Het programma is te bestellen met en zonder fysiek component. Hoewel wij veel waarde hechten aan beweging en vooral bewust bewegen, beseffen wij dat in deze tijden dit helaas niet altijd mogelijk is. Het programma is standaard dan ook zonder fysiek component. Bij voldoende ruimte kan dit echter altijd nog geupgrade worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om het programma versneld aan te bieden. Indien wenselijk kunnen 2 lessen per week worden verzorgd, zodat het programma 4 weken in beslag neemt.

PowerUpYou™ – Klassikaal

Het klassikale programma is bedoeld voor de groepen 6 tot en met 8 van de basisschool. De standaard versie van het programma kan worden verzorgd in een klaslokaal. Daarnaast dient ook een beamer, dan wel een (groot) tv scherm aanwezig te zijn. De PowerUpYou™ trainer beschikt over al het materiaal en zal deze gedurende de lessen uitdelen aan de kinderen en de leraar. Het klassikale programma is bedoeld voor de groepen 6 tot en met 8 van de basisschool. Het programma vereist voldoende ruimte om te bewegen, beschikking tot een gymzaal heeft dan ook de voorkeur. Daarnaast dient ook een beamer, dan wel een (groot) tv scherm aanwezig te zijn. De PowerUpYou™ trainer beschikt over al het materiaal en zal deze gedurende de lessen uitdelen aan de kinderen en de leraar.

PowerUpYou™ – Particulier

Het particuliere programma biedt ons de gelegenheid om nog meer te focussen op het individuele kind. De groepen bestaan uit maximaal 8 kinderen, waardoor de PowerUpYou™ trainer ieder kind maximaal de aandacht kan geven. De lessen vinden plaats op locatie in Amsterdam.

Corona en veiligheid

Veiligheid en gezondheid staan voorop. In deze tijden is het voor ons ook ontzettend belangrijk dat kinderen op verantwoorde wijze kunnen deelnemen aan het programma. Onze trainers zijn up to date met de laatste maatregelen en ook de materialen zelf zullen op verantwoorde wijze worden uitgedeeld. Daar het fysieke component van het programma weggelaten kan worden, verschilt de setting niet van een reguliere les in het klaslokaal.
Ook op de locatie in Amsterdam is voldoende ruimte voor een verantwoord samenzijn.